Від А до Я Провідна рекламна компанія в Західному регіоні

Друк каталогів, журналів та брошур

Друк каталогів є однією із найбільш затребуваних послуг нашої компанії. Ми беремся за оригінал макети на будь-якому етапі створення продукції. Навіть, якщо ви зверстали попередні каталоги своїми силами, чи в інших агентствах – можете до нас завітати! Ми доведемо ваш макет до ідеального стану і ми надіємось на те, що ви будете працювати виключно з нами.

Зверстати каталог з нуля – один з кращих варіантів співпраці. Це зв’язано з тим, що попередній варіант верстки був створений без врахування можливості його редагування в подальшому. Кожний блок з описом товару, чи іншим складом в каталозі не прив’язаний до його наповнення.

Верстати каталог «з нуля» є найкращим варіантом спрівпраці. Це звязано з тим, що дуже часто попередній варіант файлу верстки був створений без необхідності його редагування в подальшому. Кожний блок з описами товару, чи іншим складом привязаний до такого наповнення. Коли виявляється необхідність видалити той чи інший товар, чи добавити опис, треба буде в ручному режимі розібрати великий об’єм текстового наповнення.

Разом з версткою каталогів досить часто треба зробити верстку об’ємних прайс-листів. Ми просто автоматизуємо рутинні роботи. Також від нас досить часто просять забезпечити не тільки pdf файл, але також файл з великим розширенням для розповсюдження через інтернет. Якщо потрібно все зробимо.

Верстка каталогів дуже часто приурочена до тематичних виставок, чи корпоративних міроприємств. Але ми постараємось все реалізувати вчасно.

Друк корпоративних журналів

Друк корпоративних журналів – цікаве заняття. Особливо досить цікавим є процесс узгодження оригінал-макетів. Ми реалізовуєм будь-які, навіть достатньо дивні прохання замовника велику кількість разів. І все це робимо за невелику ціну. При верстці російсько-польського корпоративного журналу були достатньо нестандартні вимоги до дизайну. Ми реалізовуємо верстку журналів за мінімальний час.

Гарантуємо вам якісне виготовлення дизайну!

В наш час популярним стало віддавати верстку поліграфії за межі компаній. В результаті дещо знижується нагрузка на власних верстальщиків, і можна розділити роботу, а також виконати її достатньо швидко. При певному фінансовому положенні це досить хороший шлях для скорочення видатків замовника.