Від А до Я Провідна рекламна компанія в Західному регіоні

Цифровий друк та його переваги

Цифровий друк – це варіант друку, при якому цифрові зображення переносяться на окремий паперовий носій. Ідеологія друку проводиться за окремим принципом настільного принтера: яке зображення на екрані – так і на листі. При цьому друк може бути як струменевим, так і лазерним, а також кольоровим або чорно-білим.

Цифровий друк використовують при створенні запрошень, наклейок, візиток, а також фотографій. Також можливо реалізувати терміновий цифровий друк візиток, різних варіантів цифрових фотографій, і комплексної поліграфічної продукції.

Цифровий друк – це найбільш оперативний та недорогий варіант друку, який просто ідеально використовувати при мінімальних замовленнях. Якість відбитків є не нижчою ніж при офсетному пресі, але разом з тим є можливість провести персоніфікацію відбитків і міняти текст зображення.

Для цифрового друку не треба використовувати додрукарську підготовку, а також виготовлення плівок і друкованих форм. В результаті процес друку з допомогою цифрових методів стає досить недорогим, і знижуються ризики погіршення якості зображень. Для створення різних варіантів продукції має бути значний вибір матеріалів та обладнання і на чому буде виконуватись такий тип друку.

Цифровий друк використовується при виготовленні листівок, фотографій та наклейок візиток. Можливий терміновий друк цифрових фотографій, візиток, а також поліграфічної продукції невеликими тиражами. Цифровий друк є найбільш оперативним та недорогим видом друку, який ідеально підходить для невеликого замовлення.

Ми у Львові, Львівській області та інших регіонах проводимо цифровий друк.

При цьому є можливість використовувати різноманітні види паперу: це і найпростіший гладкий папір, який використовується для виготовлення різноманітної поліграфічної продукції, металізований папір, різні види паперу під тканину, і дизайнерський папір.