Від А до Я Провідна рекламна компанія в Західному регіоні

Технологія друку флаєрів

Рекламна листівка, або флаєр – досить зручний, а також вигідний варіант передачі рекламного повідомлення клієнту. В більшості випадків листівки репрезентують нову продукцію підприємства чи послугу, в результаті формується інтерес в споживача. Основні призначення листівок: інформування, агітація, запрошення та виклик.

Основні переваги листівок: актуальність змісту, значний наклад при невеликих видатках, оперативність поширення та випуску, а також мінімальний час використання. Листівка вам точно пригодиться на виставці, або інших масових заходах.

Флаєри бувають двосторонніми та односторонніми. Ми вам готові запропонувати друк листівок різноманітних форматів (А4,А5,А6,євро-формат).

Львів має досить значну кількість компаній, які використовують флаєри при реалізації рекламних кампаній, і ми вам допоможемо в їх виготовленні.

Як би Ви не користувались цим видом поліграфічної продукції, необхідно пам’ятати одне достатньо просте правило: флаєр обовязково повинен виконувати свою основну функцію, тобто впливати на цільову аудиторію. Що для цього треба зробити: потрібно, щоб флаєр, що називається, «зачепив» одержувача. Слід подбати про те, щоб він кидався в очі буквально з перших секунд. Нечасто люди будуть зупинятись та достатньо довго вивчати те, що ви їм дали. Але вони обовязково залишать цю листівку для того, щоб її вивчити пізніше, якщо вона буде кольоровою та інтригуючою, чи тактильні відчуття будуть особливими, або малюнок на папері викличе посмішку. Для реалізації цих чинників ви можете використовувати всі ваші наявні можливості, чи замовити дизайн флаєра в наших дизайнерів. Другим варіантом є облік вашої цільової аудиторії. Далеко нечасто успіх рекламної кампанії напряму залежить від загальної кількості людей, які дізнаються про запропоновані Вам продукти.

Стандартний розмір флаєра складає 100х210 мм. Це називається єврофлаєром. Але ви не обмежені виключно цими розмірами. Все залежить виключно від ваших побажань. При цьому розміри листівок можуть прямо коливатись як в більшу, так і в меншу сторону.

Також слід наголосити на тому, що ціна виготовлення флаєрів дещо нижче, ніж буклетів. При цьому можливості для поширення флаєрів дещо більші. Наприклад, флаєри безпосередньо рекламують продукцію для автолюбителів, і їх потрібно роздавати на автозаправних станціях, СТО та авто ринках. Ці правила також діють на флаєри-запрошення.

Друк флаєрів у нас буде гарантувати вам успішне проведення різних заходів: концерту, виставки, шоу, семінару, чи презентації. Щоб надрукувати флаєри вам не треба буде витрачати значну кількість часу та коштів, але при цьому флаєр дозволить клієнтам ознайомитись з продукцією.

Якщо вам необхідно замовити флаєри у Львові, тоді вам до нас. Ми вам запропонуємо хороші ціни, відмінну якість, а також короткі строки реалізації замовлення.

Дзвоніть і ми обговоримо всі варіанти співпраці!

Ми вашій увазі пропонуємо:

  1. Друк флаєрів, постерів і афіш, а також плакатів.
  2. Друк різних варіантів друкованих видань.