Від А до Я Провідна рекламна компанія в Західному регіоні

Оперативна поліграфія

Оперативна поліграфія – це швидкий, якісний, і достатньо недорогий вид реклами. Нове обладнання для цифрової поліграфії відкриває всі основні напрямки діяльності, які ще декілька років тому здавались просто неможливими. Оперативна поліграфія завжди асоціювалась з одноколірними листівками, які реалізовані на різографі. І тиражі достатньо обмежені. Але сьогодні все кардинально змінилось. Сучасне обладнання дозволяє цифровим друкарням конкурувати з великими друкарнями.

Цифровий друк має декілька основних переваг:

  1. Досить висока оперативність.
  2. Характеристики кольору значно вищі.
  3. Можливість використання різноманітних матеріалів.
  4. Цифровий друк з простого крейдяного матеріалу.

Ми надаємо такий перелік послуг:

  1. Друк буклетів.
  2. Друк брошур та листівок.
  3. Друк постерів та плакатів.
  4. Друк окремих презентаційних матеріалів.
  5. Повноколірний друк окремих цифрових матеріалів.

Ми у Львові надаємо такі послуги широкоформатного друку:

- друк на на самоклеючих плівках Oracal та OneWayVision;

- тканині та банерній сітці;

- фотошпалерах, холсті та папері.

Цифровий друк із себе представляє отримання відбитків з використанням змінної форми друку. За зміни параметрів друку в комп’ютері відповідає комп’ютер, який з’єднаний з принтером. Цифровий друк невеликих тиражів є досить вигідним та рентабельним. Основною вигодою цифрового друку є економія на дорогій передруковці. Наприклад, для того, щоб підготувати офсетну машину до роботи треба виготовити 8 різних друкарських пластин, та зробити підготовку 200-300 листів паперу. Оперативна поліграфія дозволяє виготовити малі обсяги поліграфічної продукції і надати клієнтам великий обсяг друкованих послуг. Львів має досить багато варіантів використання можливостей оперативної поліграфії при розміщенні реклами, існує можливість розміщення переносних конструкцій, флаєрів, плакатів, постерів та бланків, а також презентаційних матеріалів.

При цьому якість цифрового друку не нижче за якість офсетного друку, і цифровий терміновий друк дозволить персоніфікувати відбитки, а також оперативно змінювати друк і зображення на продукції. При цифровому друці використовуються різні варіанти цифрових носіїв – матовий чи глянцевий папір, дизайнерський папір та самоклейку сітку.