Від А до Я Провідна рекламна компанія в Західному регіоні

Друк брошур

Брошура – це неперіодичне, або текстове видання з об’ємом понад 4, але при цьому не більше 48 сторінок, які між собою сполучені з допомогою шиття скрепкою, чи ниткою. При цьому брошюра є невеликою книжкою, переважно в м’якій оправі.

Ми проводимо друк брошур у Львові за сучасними ескізами.

Друк брошур має свої основні особливості і він розділений та такі основні етапи, як: перший – це додрукарська підготовка, яка в себе включає розробку унікального дизайну, а також верстку макету брошури. Від того, наскільки якісно будуть реалізовані ці роботи залежить процес виготовлення брошур в друкарні, а також кінцевий результат – видавництво брошури. Другим етапом є післяпечатна обробка, брошурування та скріплення, які остаточно завершують процесс технологічної обробки брошури. Цей етап дозволить з віддрукованих матеріалів отримати окремий надрукований матеріал, який готовий до використання та оброблення.

Для друку брошур використовують два типи паперу – простий білий для проведення друку брошур, і яка повинна бути менша за своєю щільністю.

Формат брошури залежить від конкретних параметрів паперу, з якого вона виготовляється. В результаті в друкарні можна замовити брошури різних форматів, наприклад А6, А5, А4. Також можливі і нестандартні розміри.

Вибір варіантів залежить від їх призначення. А для реклами потрібно вибрати повнокльоровий друк.