Від А до Я Провідна рекламна компанія в Західному регіоні

Офсетна поліграфія

Основний напрям нашої діяльності: дизайн та верстка багатополосної поліграфічної продукції. Ми вам готові забезпечити весь спектр послуг в області розробки вашого каталогу продукції, інформаційної брошури, рекламного буклета, корпоративного журналу і багато чого іншого.

Ми вам створимо структуру каталогу (проспекту і брошури), а також розробимо концепцію дизайну обкладинки і полос, зверстаємо сторінки, і забезпечимо професійну фотозйомку.

Офсетна поліграфія

Офсетна поліграфія – це варіант непрямого плоского друку, з допомогою якого фарба переноситься через окремий проміжний офсетний циліндр. Ми забезпечуємо друк візитки офсетним способом: в основному на папері з густиною 250 – максимум 300 грам/м 3. Такий спосіб є досить хорошим для значних тиражів візиток одного типу.

Форми офсетного прямого друку:

  1. Наявні такі характеристики: пробільні та друкуючі компоненти, які лежать в одній площині; поверхня друкуючих елементів є гідрофобною, а пробільних гідрофільна і утримує воду; розміри друкуючих елементів є різними, вони більші на ділянках, які характерні для темних ділянок відбитків. Для виготовлення використовують гідрофільні поверхні.

Технологія офсетного друку

Продукція друкується з допомогою спеціальних друкарських офсетних машин. Це досить дороге, але точне обладнання. Від їх стану залежать можливості друкарні. Офсетні машини бувають рулонні та аркушеві.

  1. У випадку аркушевої машини друкар завантажує підготовлені аркуші у самоноклад машини. Самоноклад – спеціальний пристрій друкарської машини, основним завданням якого є своєчасна подача аркушів в зону контакту.
  2. В подальшому аркуш знаходиться в зоні друкування. Тут зупинимось та розглянемо все уважніше. В друкарській машині знаходиться два різних апарати: один фарбовий, а інший зволожувальний. Вони обидва складаються з системи валиків та циліндрів. В фарбовий апарат друкар завантажує фарбу, а в зволожувальний валик – воду.
  3. В склад друкарської секції офсетної машини входять три різні циліндри – офсетний, формний, а також друкарський. На перший друкар собі встановлює фарбу, а в зволожувальний – воду.
  4. Задрукований матеріал потрапляє в спеціальну друкарську секцію. І тут на офсетну форму накочуються валики зволожувального апарату, які подають розчин. Пробільні та друкарські компоненти мають зовсім різні властивості, в результаті вода лишається тільки на пробільних компонентах, а друкарські її просто не сприймають. Далі на форму наноситься фарба.
  5. Потім циліндр вступає в контакт з офсетним циліндром. В результаті фарба з друкарських компонентів на нього потрапляє.
  6. Після цього відбиток подається в різноманітні друкарські секції, або виводиться різноманітними приймальними та аркушевивідними пристроями.

Основні етапи офсетного друку:

  1. Підготовка макету на основі згенерованих pdf файлів.
  2. Вивід пластин CtP з яких буде друкуватись продукція.
  3. Друк.
  4. За 24 години фарба повинна повністю висохнути.

Переваги офсетного друку:

  1. Висока якість зображень. В порівнянні з іншими видами друку офсет вирізняється високою якістю, а також яскравістю. При друкуванні можуть бути використані тільки основні кольори, а також додаткова палітра.
  2. Значні тиражі. При випуску значних тиражів продукції офсетна технологія дозволяє віддрукувати замовлення набагато швидше, ніж на інші типи друку. Різні афіші, буклети, повно колірні брошури, а також плакати, етикетки – за це все відповідає офсетний друк.
  3. Мінімальні ціни – обладнання для офсетного друку працює при певній кількості матеріалів. В результаті якщо буде збільшуватись обсяг друку до конкретного рівня ціна за копію буде зменшуватись. Друк стане набагато вигіднішим.