Від А до Я Провідна рекламна компанія в Західному регіоні

Види широкоформатного друку

Існують такі типи широкоформатного друку:

  1. Зовнішній широкоформатний друк. Його створюють без використання великих розширень, тому що в основному він знаходиться на значній відстані від очей. В більшості випадків для зовнішніх робіт користуються розширенням від 150 dpi.
  2. Внутрішній широкоформатний друк. Його в основному використовують для внутрішніх робіт щоб досягти максимальної насиченості. При цьому для внутрішніх робіт в основному використовують режим від 720 до 1800 dpi.

Виділяють такі види широкоформатного друку:

  1. Друк водяними чорнилами. Зазвичай використовують для оздоблення інтер’єрних приміщень, так як він є нестійким до ультрафіолету та погодніх умов.
  2. Друк сольветними чорнилами. Найбільш поширений варіант друку при створенні рекламної продукції. Для здійснення використовують самоклейку вінілову плівку, банерне полотно, варіанти паперу Back lite і Blue back, а також пластик Back lite. Переваги цього виду друку: можливість друку від одного примірника, велика стійкість до стирання і до погодних умов.
  3. Друк ексольветним чорнилом. Основною перевагою є можливість використання як всередині, так і ззовні приміщень, він має досить велику адгезію до металу, і ідеально точну передачу кольорів, що є досить важливим в роботі. Надруковані таким видом друку матеріали в приміщенні без втрати якості можуть використовуватись до 5-ти років.Компанія “Від А до Я” пропонує друк на рулонних матеріалах: самоклеючій плівці, банері, холсті, сітці, плотерну порізку плівок та контурну порізку матеріалів, а також друк на складських конструкціях.

Призначення широкоформатного друку:

Друк великих форматів має досить значну сферу застосування: друк вуличних перетяжок, друк банерів, оформлення стендів, створення графіки на підлозі, поклейка вітрин і багато чого іншого.